Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόσφατη αγγελία εργασίας προδίδει την είσοδο του Netflix στο cloud gaming

*
Όπως φαίνεται, το Netflix προσπαθεί να μπει στον χώρο του cloud gaming, καθώς εντοπίστηκε μια νέα αγγελία εργασίας στην οποία αναζητείται κάποιος για να υποστηρίξει την υπηρεσία cloud gaming της γνωστής πλατφόρμας streaming.

Το Netflix έχει μπει για τα καλά στον χώρο της τηλεόρασης και των ταινιών, αλλά με εξαγορές όπως το Night Schoold Studio και την Boss Fight Entertainment, καθώς και μια συλλογή από παιχνίδια διαθέσιμα μέσω της υπηρεσίας, είναι ξεκάθαρο πως η εταιρεία στοχεύει να διευρύνει τους ορίζοντές της. Αυτοί οι ορίζοντες φαίνεται να περιλαμβάνουν το cloud gaming, όπως γίνεται ξεκάθαρο στην αγγελία αναζήτησης εργασίας.


«Αναζητούμε rendering engineer για να υποστηρίξει την υπηρεσία μας cloud gaming. Σε αυτό τον ρόλο, θα βοηθήσετε στην βελτιστοποίηση του rendering των παιχνιδιών, έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε πολλαπλά παιχνίδια στις συσκευές που θα υποστηρίζουν cloud gaming. Επιπλέον, θα βοηθήσετε στην ανάπτυξη SDKs για να ενεργοποιήσετε περισσότερες δυνατότητες στους developers προκειμένου να αναπτύξουν υψηλής ποιότητας τίτλους για για το οικοσύστημα των cloud games του Netflix.».

Η αλήθεια είναι πως δεν μας πιάνει προ εκπλήξεως η επιλογή της εταιρείας να πορευθεί προς τον χώρο του cloud gaming, αν σκεφτεί κανείς πως το streaming είναι το μοναδικό είδος υπηρεσίας που προσφέρει το Netflix. Πιθανότατα, θα θέλει τα παιχνίδια του να είναι playable σε όσο το δυνατόν περισσότερες πλατφόρμες γίνεται, καθώς το cloud gaming θα επιτρέψει σε συνδρομητές να παίζουν παιχνίδια και στην τηλεόρασή τους. Αυτή την στιγμή, το Netflix gaming περιορίζεται μόνο σε φορητές συσκευές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*